Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Manisa’da coşkuyla kutlanacak. Gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 23 Nisan’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan kutlamaların ardından çocuklara çeşitli armağanlarda bulunarak mutluluklarını ikiye katlayacak.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinler düzenleyerek çocukların coşkusunu ikiye katlıyor. Kutlamalar kapsamında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 23 Nisan’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan kutlamaların ardından çocuklara çeşitli armağanlarda bulunacak. Düzenlenecek etkinliklerle bu yıl da çocuklara unutamayacakları bir bayram yaşatacaklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yarınımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, barış ve huzur içinde yaşayacağı bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza en güzel hizmetleri verebilmek için üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu doğrultuda dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da çocuklarımızla coşku içerisinde kutlayacağız, onlara çeşitli armağanlarda bulunacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa