Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin görüşmesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından erken seçim tarihinin 24 Haziran olarak açıklanmasıyla birlikte MHP İl Başkanı İlhan Kaya seçimlere hazır bir şekilde bekliyoruz dedi.

        MHP İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı açıklamada 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimin hayırlı olmasını dilerken, İl Başkanlığı olarak seçimlere hazır olduklarını ifade etti. Kaya, “Salı günü yapılan grup toplantımızda Genel Başkanımızın yaptığı erken seçim açıklaması sonrasında dün Cumhurbaşkanımız ile Genel Başkanımız bir araya geldi. Yapılan istişarelerde de 24 Haziran tarihinde erken seçim yapılacağı açıklanmış oldu. Önümüzde 66 gün gibi bir süre var. YSK seçim kararının ardından çalışmalarını hızlandırdı. Nevşehir’de de biz geçen sene itibarıyla kongrelerimizi yaptıktan sonra genel merkezimizin yönlendirmeleriyle zaten bir çalışma içerisinde bulunuyorduk. 18 Mart tarihinde de büyük kurultayımızı tamamladık. Kurultayın ardından da İl Başkanlığımız seçim startını vermişti. Şuanda İl ve İlçe teşkilatlarımız olarak her daim seçime hazır bir şekilde beklemekteydik. Çalışmalarımız da bu doğrultuda gitmekteydi. Kısmet ve hayırlı 24 Haziran tarihi açıklandı. İnşallah ülkemiz için milletimiz için, vatanımız için en iyisi bu olacak. Bu temennideyiz. Seçimlerin hayırlı olmasın diliyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Nevşehir İlçeleri
        Tüm Nevşehir Haberleri
         Nevşehir

        Nevşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa