Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MemurSen ve EğitimBirSen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaparken geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Müsteşar Yardımcısı olarak görevlendirilen Turan Akpınar için “Adana, beyefendi bürokratını unutmayacak" dedi.

        Mehmet Sezer, yaptığı açıklamada, Akpınar’ın, eğitim camiasında özlenen birlik ve beraberliğin sağlanması ve eğitimcilerin sıkıntılarının giderilmesi noktasında büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek, "Turan Akpınar sadece bürokrasi alanındaki çalışkan kişiliğiyle değil insan odaklı beyefendi duruşuyla da örnek bir eğitimci modeli çizmiştir. Turan Akpınar'ın Adana'da başarıyla sürdürdüğü görevinden ayrılması Adana için bir kayıp ama Bakanlık Müsteşar Yardımcılığı görevine getirilmesi de bizleri bir o kadar mutlu etmiştir. Bu görevini de ziyadesiyle yapacağı aşikardır” diye konuştu.

        Sezer, Turan Akpınar’ın eğitim camiasında her kademede görev yapan bir isim olduğunu memuriyet hayatından sonra bürokraside de büyük bir özveriyle çalıştığını, birçok plan, proje ve etkinliklerle Adana’nın adını ön sıralara çıkararak, eğitim camiasında büyük bir memnuniyet ve saygınlık oluşturduğunu söyledi.

        Mehmet Sezer, böyle bir bürokrat ile çalışmış olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Turan Akpınar’a bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa