Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TOKAT'ta Metin Yıldırım (36), evinin bahçesinde beslediği Kangal cinsi köpeğinin doğum gününü, 5 katlı pasta keserek kutladı.

        Kent merkezinde özel bir firmada çalışan evli ve 3 çocuk babası Metin Yıldırım, geçen yıl yavruyken aldığı 'Şefin Glock' adlı köpeği için doğum günü kutlaması yaptı. Yıldırım, bahçesinde beslediği 1 yaşını dolduran köpeğinin doğum günü için özel olarak hazırlattığı 5 katlı pastayı kesti. Kangal cinsi köpeğin sahibinin hazırladığı pastayı yaladığı görüldü. 

        Hayvanları çok sevdiğini ifade eden Metin Yıldırım, "Köpeğimizin doğum gününü kutlamak istedik. 5 katlı bir yaş pasta yaptırdım. Hayvan sevgisi bu işte. Bizler onların bir parçasıyız, onlar da bizim bir parçamız. Her şartta, güzel şekilde yaşamları için elimizden geleni yapmalıyız. Ben köpeğimi çok seviyorum. Bunların da bu hayatta yeri olduğunu tüm Türkiye, dünya duysun diye böyle bir şey yaptım" dedi. Yıldırım, pastanın köpeğin dokunmadığı kısımlarını ise yakınlarına dağıtacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa