Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü tekvando sporcusu Ali Karadoğan, Okul Sporları Türkiye tekvando Şampiyonasında rakiplerini yenerek şampiyon oldu.

        17 19 Nisan tarihleri arasında Malatya’da yapılan Okul Sporları Türkiye tekvando Şampiyonasında mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Ali Karadoğan Türkiye şampiyonu oldu. 65 kiloda yarışan Ali Karadoğan, rakiplerini bir bir eleyerek şampiyon olmayı başardı.

        Malatya Büyükşehir Belediyespor, tekvando antrenörü Vahap Genç yaptığı açıklamada, çalışmalarının karşılığını aldıklarını söyledi. Genç, “Şampiyonaya günde çift antrenman yaparak hazırlandık. Büyükşehir kulübü olarak inanılmaz bir çalışma sürecimiz oldu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır’ın spora verdiği tam destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Onun sayesinde bu başarılar elde ediliyor. Amacımız vatanını, milletini, bayrağını seven ahlaklı nesiller yetiştirmek. Bu bağlamda bize ve sporcularımıza desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Ertan Mumcu’ya da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa