Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dedeli Belediyesi çalışmalarına son surat devam ediyor.

        Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak belde merkezi ve mahallelerde tamamlanan altyapı çalışmaların ardından üst yapı çalışmalarının da mahallelerde neredeyse bittiğini söyledi.

        Her mahalleye taziye evi, oyun parkı ve yolların parke taşı yapım işinin tamamlandığını söyleyen Başkan Durak, ”biz belediye olarak geride bıraktığımız zaman içerisinde on bir adet taziye evi yaptık şu an on ikincisini yapıyoruz, alt yapıyı tamamen bitirdik üst yapı ise neredeyse bitti sayılır. Şimdi Beldemizin girişine yakışır bir kemer yaptırıyoruz ve belde merkezimizi aydınlatacak güzel bir ışıklandırma sistemi kuracağız. Belde merkezinde ve mahallelerde bulunan mezarlıkların etrafını ihata duvarı ile çeviriyoruz, belediye olarak hizmeti vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz. Birçok noktada ekiplerimiz, vatandaşlarımızın rahatı ve memnuniyeti için çalışıyor. İnşallah çalışmalarımız sona erdiğinde, Beldemiz çok daha güzel olacak. Sizlerden aldığımız destek ve dualarla çalışmaya devam edeceğiz. Dedeli'nin yıllardır en büyük ihtiyaçları arasında olan Fırın inşaatı bitim aşamasına geldi. Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ağrı İlçeleri
        Tüm Ağrı Haberleri
         Ağrı

        Ağrı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa