Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Haydar Gölbaşı için okulunun önünde tören düzenlendi.

        Evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle dün hayatını kaybeden Büro ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Gölbaşı (47) için bugün ders verdiği okulun önünde tören düzenlendi. Törene, eşi Prof. Dr. Öznur Gölbaşı, çocukları Berfin ve Deniz Gölbaşı, yakınları, Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Rektör Yardımcısı Hilmi Ataseven, çok sayıda akademik ve idari personel ile öğrencileri katıldı. Törende Gölbaşı'nın cübbesi tabutunun üzerine bırakıldı, öğrencileri ve arkadaşları tarafından da tabutun üzerine karanfil konuldu.

        Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Derya Fatma Biçer, törende yaptığı konuşmada, "Bu gün son mesaisinde ona eşlik ediyoruz. Onu tebessüm ve özlemle hatırlayacağız. Bizler ve öğrencilerimiz açısından çok büyük bir kayıp" dedi. Konuşmalardan sonra Gölbaşı'nın öz geçmişi okundu. Kur'anı Kerim tilavetinin yapılmasının ardından dua edildi. Törende Gölbaşı'nın eşi, çocukları ve yakınları, görev arkadaşları ve öğrencilerinin göz yaşların hakim olamadığı görüldü Gölbaşı'nın cenazesi Alibaba Cem Evi'nde düzenlenen törenin ardından Kangal ilçesi Irmaç köyünde toprağa verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sivas İlçeleri
        Tüm Sivas Haberleri
         Sivas

        Sivas

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa