Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçede bulunan esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

        Ziyaret sırasında esnaflarla sohbet eden Başkan Toltar, Dilovası Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projelerle ilgili vatandaşlara bilgi verdi. Esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı vatandaşların da elini sıkarak merhabalaşan Başkan Toltar, onlarında sorunlarını ve isteklerini dinlemeyi ihmal etmedi. Fırsat buldukça esnaf ziyareti gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretler yoluyla esnafların sorunlarını ve isteklerini daha yakından dinleme imkanı yakaladığını belirten Başkan Toltar, “Esnafımız Dilovası’nın göz bebeğidir. Esnafın büyüyüp gelişmesi ekonomik sıkıntılarından arınması, yaptığı işi severek ve isteyerek yapması, Dilovası’nın büyüyüp gelişmesi ve sıkıntılarını çözmesi anlamına gelir. Küçük ve orta ölçekli esnaf Dilovası’nda önemli bir istihdam alanı oluşturmaktadır. Buda yaşadığımız kentin ekonomisine ciddi katkı demektir. İlçemizin gelişmesinde esnafımızın çok büyük rolü vardır” dedi.

        Başkan Toltar’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Dilovası esnafı Başkan Toltar’a istek ve sorunlarını iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa