Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın KızılgüneyYeniköy mahalleleri grup yolunda asfalt öncesi stabilize yol çalışması başlattı.

        Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kırsal bölgelerde yol ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 2018 asfalt programı dahilide bir çalışma yürüten asfalt ekipleri, son olarak Gazipaşa ilçesine bağlı KızılgüneyYeniköy Mahallelerinin ortak kullanımında bulunan grup yolunda, stabilize yol yapım çalışması yapıyor.

        Hazırlık sonrası asfalt

        Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri KızılgüneyYeniköy grup yolunun 23 kilometrelik kısmında, dar olan yerleri genişletiyor, yolun seviyesini düzelterek malzeme serilip sıkıştırılıyor. Doğal su akışını kontrol etmek için ihtiyaç olan bölgelere büz yerleştiriliyor. Beraberinde şarampol temizliği ile yol standardı sağlanıyor. Çalışmaların ardından grup yolu asfaltla kaplanacak.

        Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı İsa Akdemir, AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Sait Yılmaz, Kızılgüney Mahalle muhtarı Ramazan Tekin, Yeniköy Mahalle muhtarı Ali Arslan ile birlikte çalışmaları yerinde denetledi. İsa Akdemir, bölgedeki vatandaşlarla da bir araya gelerek, 2018 yılı asfalt programı dahilinde yapacakları çalışmaları anlattı. Başkan Türel’in talimatıyla Antalya’nın tüm yollarını konforlu hale getirmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirten Akdemir, 2018 yılı için 450 kilometre sathi kaplama, 130 km’de sıcak asfalt hedeflediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa