Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

        Bir süre önce Sakarya’ya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fazilet Durmuş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş ve Başkan Dişli, Sakarya’da ki eğitimin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Atılacak adımların uzun vadede olması gerektiğine dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş, “Bizler hedeflerimizi 2023 ve ilerisi için oluşturmak durumundayız. Bugün ortaöğretim çağında olan bir gencimiz, gelecekte bu ülkenin kaderinde söz sahibi olacak konuma gelecektir. Dolayısıyla, eğitim alanında ne kadar hassas ve profesyonel hareket edersek, bu ülkenin geleceği de bir o kadar sağlam temellere dayanacaktır” dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli ise, “Geleceğe değer katacak bireyler yetiştirebilmemizin en önemli unsuru, çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizlerde Adapazarı Belediyesi olarak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlama devam edeceğiz. Bu vesile ile ben bir kez daha yeni görev yerinizde başarılar diliyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa