Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye Basketbol 2. Liginde mücadele eden ve playoff elemelerine kalarak, seride 11’lik eşitlik yakalayan Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediye Spor, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin tek profesyonel takımı olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bölgeye basketbolu sevdiren ve alt yapı çalışmalarıyla gençlere spor alışkanlığı kazandıran Haliliye Belediye Spor, deplasman takımlarına gösterdiği ev sahipliğiyle taktir topluyor.

        Kurulduğu yıldan itibaren kademe kademe yükselerek Türkiye Basketbol 2. Ligine çıkan Haliliye Belediye Spor, Ali Ruhi Balkanlı antrenörlüğünde 20172018 sezonunda ligi 38 puanla 6’ncı sırada tamamlayarak, play off elemelerine kaldı. Gösterdiği başarılı performansla diğer takımlarında dikkatini üzerine çeken Haliliye Belediye Spor, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bu alandaki tek temsilcisi. Bölgeyi basketbol alanında en iyi şekilde temsil eden Haliliye Belediye Spor, deplasman için Şanlıurfa’ya gelen takımlara da en iyi şekilde ev sahipliği yapıyor.

        Deplasman takımlarına yakından ilgi

        Deplasman için kente gelen takımlarla, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol veya Kulüp İkinci Başkanı Şavak Baysan mutlaka görüşerek, rakiplerinin herhangi bir konuda oluşacak taleplerinin de giderilmesini sağlıyor. Ayrıca, maç sonrasında Belediye Başkanı Fevzi Demirkol veya Kulüp İkinci Başkanı Şavak Baysan soyunma odalarını ziyaret ederek, her iki takımın oyuncularıyla da bir araya geliyor.

        Tribünler panayır alanı

        Haliliye Belediye Spor’un iç saha maçlarında 11 Nisan Spor Salonunda tribünler panayır alanına dönüşüyor. Taraftarlar, ev sahibi olan takımlarını desteklerken, hakem ve rakip takım oyuncularına da çirkin tezahürattan kaçınıyor.

        Gençlerin sporla tanışması ve sporu sevmeleri sağlamak amacıyla Haliliye Belediyesi tarafından başlatılan “Haydi gençler maça” projesi kapsamında da, her iç saha maçında kent merkezi ve kırsal bölgelerde yaşayan çocuklar, minibüslerle müsabakanın yapıldığı salona getiriliyor. Gençler, hem takımlarına destek sağlarken, görevliler tarafından da kendilerine çeşitli hediyeler taktim ediliyor.

        Play off’da son viraj

        Türkiye Basketbol 2. Liginde play off elemelerinde mücadele eden Haliliye Belediye Spor, Edirne Belediye Edirne Spor ile karşılaştığı grupta seride 11’i yakaladı. 20 Nisan 2018 Cuma günü saat 19.00’da yapılacak 3’üncü maçta galip gelerek, finallere çıkmayı hedefleyen Haliliye ekibi, maç için konuk olacağı ilde çalışmalarını sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Şanlıurfa İlçeleri
        Tüm Şanlıurfa Haberleri
         Şanlıurfa

        Şanlıurfa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa