Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, günün ilk saatlerinde İzmit Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

        Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, esnaf ziyaretlerini aksatmıyor. Göreve geldiği ilk günden itibaren özellikle esnaf ziyaretlerini önemseyen Başkan Yılmazer, haftanın bir günü mutlaka ziyaret programında esnaflara yer veriyor. Başkan Yılmazer, İzmit Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla bir araya gelerek hem sohbet etti hem de Sapanca'da yapılan ve yapılacak olan hizmetler ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyaretlerde, esnafla ve halkla istişare eden Yılmazer, sorunları yerinde görerek, belediyenin çalışmalarını da halka bizzat anlatma imkanın da bulundu. Sapanca'nın önemli işlek caddelerinden birisi olan İzmit Caddesi esnafı kendilerini ziyaret eden Başkan Yılmazer’in ziyaretinden memnun olduklarını ve sorunlarını bizzat gelip yerinde dinlemesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

        Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Halkın en sıcak nabzı esnaflarımız tarafından tutuluyor. Esnaflarımızla sohbet edip memnuniyeti de sorunu da yerinde görüp, dinlemek ve çözüme kavuşturmak biz yerel yöneticilerin asli görevleri arasındadır. Göreve geldiğim ilk günden buyana 4 yıldır en hassas olduğum konulardan biri, halkımızla birebir iletişim halinde olmaktır. Sadece seçim zamanı değil her daim halkın içinde olma gayreti içindeyim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa