Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında 75 öğrenci 3 gün boyunca Ankara, İstanbul ve Düzce’nin tarihi ve turistik yerlerini gezecek.

        Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ın, Düzce Yüksekova kardeş belediye projesini güçlendirmek adına verdiği söz üzerine Yüksekovalı 75 öğrenci 3 gün sürecek Ankaraİstanbul ve Düzce gezisi için yola çıktı. Hakkari’den Ankara’ya giden öğrenciler Anıtkabir başta olmak üzere Ankara’nın tarihi ve turistik yerleri gezdi. Düzce Belediyesi tarafından tahsis edilen rehberler eşliğinde gezdikleri yerler hakkında bilgiler de alan öğrenciler arasında Ankara’yı ilk kez gören çocukların heyecanları gözlerinden okundu. Proje kapsamında öğrenciler, Ankara gezisinin ardından İstanbul’a gidecek, gezinin son gününde de Düzce’ye gelerek Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile görüşecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa