Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 3 gün sürecek şenliklerle kutlayacak. Konserler, müzik ve dans gösterileri, yarışmalar ve pek çok etkinliğin gerçekleşeceği şenlikler kapsamında sevilen sanatçı Buray da konser verecek. Ünlü karikatürist ve yazar Salih Memecan da çocuklarla buluşacak.

        Antalyalı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri ile coşku içinde kutlayacak. Çocuklar için üç gün boyunca kesintisiz dolu dolu bir program hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, 212223 Nisan tarihleri arasında renkli etkinlikler ve konuklarla buluşturacak. Zıp Zıp Park’ta eğlence ücretsiz olacak. Ünlü karikatürist ve yazar Salih Memecan çocuklarla buluşacak. Uçurtma Şenliği’ ile binlerce uçurtma çocukların ellerinde gökyüzünü renklendirecek.

        Konserler, yarışmalar ve eğlenceli aktiviteler

        Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Antalya Çocuk ve Uçurtma Festivali kapsamında Cam Piramit ve çevresi sürpriz etkinliklerle eğlencenin merkezi olacak. Şişme oyun parklarında çocuklar doyasıya eğlenirken, Şeker Portakalı animasyon ekibi; sihirbazjonglör gösterileri, masal kahramanlarıyla çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatacak. Evrenin sırlarını Planetaryum ile keşfe çıkacak çocuklar, 3D ve 10D film gösterimleri ile sinemanın keyfini çıkaracak. Ukrayna ve Azerbaycan’dan gelen ekipler yöresel danslarıyla bayram coşkusuna renk katacak. Çocukların sevgilisi Pony Atlar da 23 Nisan etkinliklerinde yer alacak. Çocukları küçük yaşlarda hayvan sevgisi ile tanışırken, Pony atlara binerek özel bir deneyim yaşayacak. Polonya Chaps Korosu da ‘Dostluk Konseri’ verecek.

        Buray ile 23 Nisan coşkusu

        23 Nisan özel konserinde yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Buray sahne alacak. Sevilen sanatçı 23 Nisan Pazar günü saat 18.30'da Festival yolu sahnesinde vereceği konserle çocukları müzikle coşturacak. Özkan Karaeroğlu Cam Piramit Festival yolunda çocuklarla buluşarak sevilen şarkıları seslendirecek.

        Zıp Zıp Park Ücretsiz

        Antalyalı çocukların gözdesi, Türkiye’nin en büyük kapalı alanına sahip olan Zıp Zıp Park, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ücretsiz olacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çocuklara armağanı olan Zıp Zıp Park, 23 Nisan Pazartesi günü saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında minik ziyaretçilerini ağırlayacak.

        Salih Memecan ile söyleşi

        21 Nisan Cumartesi günü ünlü Karikatürist Yazar Salih Memecan, Antalyalı çocuklarla buluşacak. Çocukların “Sizinkiler ”serisi ile tanıdığı Memecan saat 14.00’te AKM Perge Salonu’nda ‘Nasıl Karikatürist Olunur’ isimli söyleşisini gerçekleştirecek.

        Satranç Turnuvası

        Cam Piramit’te düzenlenecek etkinliklerden bir diğeri de Satranç Turnuvası olacak. Antalyalı ve çevre illerden gelen 512 yaş grubu binlerce öğrenci 212223 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek satranç turnuvasında mücadele edecek.

        Gökyüzü Uçurtmalarla Şenlenecek

        Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan’a özel, çocuklara binlerce uçurtma hediye edecek. 14 ilçede düzenlenecek ‘Uçurtma Şenliği’ ile binlerce uçurtma çocukların ellerinde gökyüzünü renklendirecek. Antalya merkezde ise şenlik AKM alanında gerçekleştirilecek.

        Oyuncak Müzesi ile masalsı dünyaya yolculuk

        Dünyanın dört bir tarafından binlerce oyuncağın sergilendiği, masalsı bir dünyanın yaşandığı

        Oyuncak Müzesi de 212223 Nisan tarihlerinde çocuklara kapılarını ücretsiz açacak.

        Eğlencenin Adresi Lunapark

        Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara Lunapark davetiyesi armağan ediyor. Devlet okullarına dağıtılacak olan ücretsiz davetiyeler Aktur Lunapark adrenalin ve eğlencenin adresi olacak. Binlerce çocuk, bayramlarında doyasıya eğlenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa