Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yedi Kardeş Anadolu Platformu tarafından Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak Ortaokuluna kitap yardımı yapıldı.

        Diyarbakır'ın Silvan İlçesi Fevzi Çakmak Ortaokulu 5. 6. 7. ve 8. sınıfı öğrencilerine ders kitaplarına yardımcı kaynak kitaplar Yedi Kardeş Anadolu Platformu yöneticileri tarafından dağıtıldı. Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, "İlleri de ortaokuldan mezun olup, liselere yerleşeceksiniz. Aranızdan Türkiye'nin kaderini değiştirebilecek aydın insanlar çıkacaktır. Bu doğrultuda okulunuza ve ülkenize yararlı birer vatandaş olma yolunda hızla ilerleyeceksiniz. Sizin hayat yolunda başarılı olabilmeniz için bu yardımcı ders kitaplarının Yedi Kardeş Anadolu Platformu tarafından yardımcı kaynak kitapları gönderildi. Okulunuzu Silvan okulları arasında başarı beklediğimiz okullarımızdan bir tanesi, bende sizlerin başarılı bireyler olacağınıza inanıyorum. Bu yardımlardan dolayı Yedi Kardeş Anadolu Platformu'na teşekkür ediyorum" dedi.

        Silvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, tarafından yardımcı ders kitapları öğrencilere dağıtıldı. Milli Eğitim Müdürü Erboğa, öğrencilerle hatıra fotoğraf çekti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa