Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, anaokulu tarafından düzenlenen “ Bilim Şenliği “ programına katıldı.

        Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, anaokulu tarafından düzenlenen “Bilim Şenliği“ programının açılış törenine katıldı. Belediye Sosyal Tesisleri düzenlenen etkinlikte açılış kurdelesını öğrenciler ile birlikte kesen Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu sergi alanını gezerek öğrenciler tarafından hazırlanan 40 farklı deneyi inceledi.

        Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ”Hazırlamış oldukları bu güzel etkinlik için tüm öğrenci ve öğretmelerimizi kutluyor, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa