Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesi Mevlütlü İlköğretim Kurumu 1. sınıf öğrencileri, Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) gönüllüsü oldu. TEMA Gönüllüsü olan öğrencilere TEMA Kartı dağıtılıp, TEMA Gönüllüsü rozeti takıldı.

        TEMA Vakfı Salihli İlçe Temsilciliği'nden Volkan Kaz, TEMA Vakfı'na gönüllü olmanın, önce toprağı, daha sonra suyu, havayı ve doğayı korumak olduğunu söyledi. Kaz, vakfın ülke genelinde eğitim programları düzenlediğini, binlerce öğrencinin bu eğitimler ile doğa eğitimi alarak bilinçlendiğini söyledi. Kaz ayrıca, vakfın savunuculuk hizmetleri, doğatarım projelerinden bahsetti.

        Etkinliklerin sosyal aktivite açısından faydalı olduğunu söyleyen Mevlütlü İlköğretim Kurumu Müdür Yardımcısı Mehmet Şeref Koylan ise, “TEMA Vakfı'na destek vermeye devam edeceğiz. Ağaç ve orman sevgisini küçük yaştaki çocuklarımıza aşılamak ve doğayı koruma adına gerçekleştirilen bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan yavrularımıza yaptığımız etkinliklerle orman sevgisini kazandırmaya devam edeceğiz" dedi.

        Okul müdürü Şükrü Şiriner ise gönüllü oldukları için öğrencilere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa