Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Altıntaş Anaokulu’nu ziyaret etti, öğretmen ve velilerle toplantı yaptı.

        Minik öğrencilerle yakından ilgilenen, sohbet eden ve öğrencilerle kısa süre oyun oynayan Kaymakam Çelik ve protokol üyeleri öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

        Altıntaş Anaokulu Toplantı Salonu’nda öğretmen ve velilerle toplantı yapan Kaymakam Musa Kazım Çelik, öğretmen ve velilerin görüş ve taleplerini dinledi.

        Çelik, yaptığı konuşmada, ’’Çocuklarımız bizlerin yarınlarıdır. Gelecekte her biri ülkemizin çeşitli aşamalarında hizmet vererek, faydalı birer birey olacaklardır inşallah. Bizim için çocuklarımızın temel eğitiminde güzel sağlıklı eğitim görmeleri çok önemlidir. Anaokul altyapısı kaliteli olduğunda, eğitime başlama süreci öğrencilerimiz için daha verimli olacaktır. Altıntaş Anaokulu’muz bu konuda örnek teşkil eden bir okulumuzdur’’diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa