Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Vefa Teknoloji tarafından “Markalar Van’da Buluşuyor” programı çerçevesinde, Türkiye’nin önemli yazılım firmaları bir araya geldi.

        Vefa Teknoloji tarafından Elite World Van Hotelde gerçekleştirilen “Markalar Van’da Buluşuyor” konulu program kapsamında Türkiye’nin birçok seçkin yazılım firması bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, TOYA Yazılım ve Vefa Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Bayram ve birçok firma temsilcisi katıldı. Programda bir konuşma yapan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, firmaların geliştirdikleri çalışmalara destek vereceklerini belirterek, “Ülkemizin gururu olan firmaların yöneticilerini, kendi çözüm ortaklarıyla bir araya getirmenin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamada Van’daki firmaların, yerelde örgütlenmiş kurumsal firmaların, ülkemizin batısında daha çok örgütlenmiş kurumsal firmalar, çözümlerini ve önerilerini, yaklaşımlarını, numunelerini buraya kadar getirmiş olmalarının arka planında çok ciddi bir emek olduğunu düşünüyorum. Van TSO olarak firmalarımızın bu anlamada üyelerimizin sorunlarına çözüm noktasında geliştirdikleri bu çalışmaları sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi.

        Daha sonra düzenlenen programla ilgili bilgi veren Vefa Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Bayram ise, “Büyük ve orta ölçekte yerli birçok firmaya yazılım programlarıyla etkin çözümler üretmeyi amaçlıyoruz. Müşterilerimize ve iş ortaklarımıza detaylı bir analiz planlama sonrasında her türlü tesis için tüm özgün parametreleri göz önüne alarak, üstün teknoloji konsepti planlıyor ve hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

        Van Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Mahir Alıcı’nın da bir konuşma yaptığı program, soru cevap bölümüyle son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa