Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir dizi ziyarette bulunmak ve çeşitli programlara katılmak üzere Mihalıççık ilçesine giden Vali Özdemir Çakacak, 'Vatandaşlarla Buluşma ve Muhtarlar Toplantısı'na başkanlık etti.

        Sorunların en kısa zamanda hızlı bir şekilde çözülmesi açısından bu tip toplantılara büyük önem verdiklerini kaydeden Vali Çakacak, “Muhtarlarımız, temsil ettikleri mahallelerindeki yaşadıkları sorunları ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini bizlere iletiyor. Biz de bu sorunları en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz. Devletimizin tüm makam ve mevkileri vatandaşımıza hizmet etmek amacıyla vardır. Ülkemizin her alanda gelişmesini sağlamak önce hepimizin vatandaşlık görevidir. Herkes güzel ülkemizin daha çok kalkınması için elinden gelen desteği vermelidir” diye konuştu.

        Muhtarların istek ve taleplerinin toplantıda bulunan kurum amirlerince inceleneceğini belirten Vali Çakacak, sorunların en kısa sürede çözüleceğini bildirdi. Toplantıdan sonra vatandaşlara ve muhtarlarla bir süre sohbet eden Vali Çakacak, toplantı çıkışı sokakta gördüğü çocuklara oyuncak hediye etti. vali Çakacak’ın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdür Engin Dinç, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şennur Azade, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Hikmet Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Alkan, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve ilgililer katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa