Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zonguldak’ın merkeze bağlı Elvanpazarcık beldesi doğalgaza kavuşacak.

        Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve doğalgaz firması temsilcisi Bekir Selçuk ile beldenin doğalgaza kavuşması için toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, “Beldemizi doğalgaza buluşturma çabalarımız sonuç verdi merkez ilçe başkanımız Mustafa Çağlayan ve Akmercan doğal gaz firması Müdürü Bekir beyin belediyemizi ziyareti ve gerekli bilgilerin alınması ile süreç başlamıştır Beldemize halkımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

        Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ise Elvanpazarcik beldesinin doğalgaz konforuyla buluşması amacıyla Akmercan doğalgaz firmasıyla ilk görüşmeler yapıldı. Belediye başkanı Hüseyin uzun belde ve mahalleler hakkında gerekli bilgilendirmeyi yaparak belde halkındık uzun zamandır doğal gaza kavuşmayı beklediğini ifade etti. Doğalgaz firması bölge müdürü süreç hakkında bilgilendirme yaparak öncelikle fizibilite çalışmasını yapacaklarını belirtti” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Zonguldak İlçeleri
        Tüm Zonguldak Haberleri
         Zonguldak

        Zonguldak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa