Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da 20172018 eğitimöğretim yılı okullar arası güreş turnuvasında boy gösteren Ergene Halk Eğitimi Merkezi Güreş takımı öğrencileri toplamda 25 madalya kazandı.

        Ergene Yıldırım Beyazıt Han Ortaokulu ve Ergene İlkokulu öğrencilerinden oluşan Ergene Halk Eğitimi Merkezi Güreş takımı, yıl boyunca Tekirdağ il genelinde düzenlenen müsabakalarda toplamda 25 madalya kazanarak Ergene’nin gururu oldu.

        Başarılı öğrencileri tebrik eden Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak kurs eğitmenlerini de başarılarından dolayı kutladı. Öğrencilere bir defaya mahsus olmak üzere burs müjdesi de veren Kaymakam Kızıltoprak, Ergene’nin sportif alanlardaki başarılarıyla öne çıkan bir ilçe olduğunu bundan dolayı da memnun olduklarını kaydetti. Kaymakam Kızıltoprak, "4 senedir başarılarınızı gördükçe gurur duyuyorum. Sizleri her zaman çok takdir ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Bölgesel müsabakalarda da başarı bekliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa