Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı Yapı Kontrol ekipleri, tarım alanlarına inşa edilen kaçak yapıları yıkmaya devam ediyor.

        Demirci ve Alaaddinbey mahallelerinde yer alan kaçak işletmeler, çevik kuvvet ve Nilüfer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşliğinde yıkıldı. Sabah saatlerinde başlayan ve geniş güvenlik tedbirinin alındığı yıkımlar, 1/5000 ölçekli uygulama nazım imar planında ‘Tarımsal niteliği korunacak alan” kapsamında gerçekleştirildi. Çevreye ve şahıs mallarına zarar vermemek için hassas davranan ekipler, yapı sahiplerini de malzemelerini almaları konusunda uyardı.

        Nilüfer Belediyesi, birinci sınıf verimli tarım alanlarının azalmasına sebep olan yapılaşmayı durdurmak ve tarım alanlarının istilasını önlemek maksadıyla kaçak yapıların yıkımına devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa