Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Afrin Harekatına katılan Darendeli Uzman Çavuşların ailelerini ziyaret etti.

        İlk olarak Afrin’de görev yapan Uzman Çavuş Hasan Dölcel’in ailesini ziyaret eden Başkan Eser, Dölcel’in eşi ve çocukları tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren iki çocuk annesi Ayşegül Dölcel, “Eşim Afrin harekatında yer aldı. Burada görev almasından gurur duydum. Tekrardan böyle bir görev verseler tekrar göndermeye gururla hazırım. Eğer vatana hizmet için kim gerekirse, gerek eşim gerekirse oğullarım, babam, kendim, annem, kız kardeşlerim hepimiz bu göreve kalpten gönülden hazırız. Eşim çok şükür Cumartesi günü inşallah yanımızda olacak. Devletimizden Allah razı olsun hiçbir sıkıntı yaşamadık burada. Cumhurbaşkanımıza buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Bize hiçbir sıkıntı yaşatmadılar. Maddi manevi her şeyde Belediye Başkanımız, Valimiz, Kaymakamımız bizlere yardımcı oldular” ifadelerini kullandı. Başkan Eser daha sonra Uzman Çavuş Mehmet Özdemir’in babası Gazi Özdemir’i ziyaret etti. Başkan Eser’in ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Gazi Özdemir, "Bir tane oğlum var Türk Milletinin emrine verdik görevini başarılı bir şekilde yapıyor. Bu görev kutsal bir görev, bir Mehmet değil bin Mehmet’im feda olsun” şeklinde konuştu. Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ise, Afrin harekatına katılan askerlere kolaylıklar dileyerek, “Türkiye ne Suriye olacak ne de Irak olacak. Bizim liderimiz var çok şükür. Allah razı olsun ondan, değerli Cumhurbaşkanımızın sayesinde bir kez daha kendimi rüştümüzü ispatladık. Kendi öz silahlarımızla mücadele verdik ne Amerika’ya güvendik, ne Rusya’ya güvendik, nede Fransa’ya güvendik. Kendi silahımızla kendi göbeğimizi kestik, kendi mücadelemizi verdik. Gücümüzü bir kez daha ortaya koyduk ama bunların tamamı Cumhurbaşkanımızın sayesinde oldu. Önderlik etmeseydi o liderlik etmeseydi biz de tabi diğer ülkeler gibi pasif hareket edecektik. Ondan sonra PKK’sı PYD’si, DEAŞ’ı gelip sınırlarımıza konaklayacaklardı. Ama herkes bu gün bir kez daha anladı ki Türk ile mücadele edilmez" diye konuştu.

        Başkan Eser’in asker aileleri ziyaretine Darende Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Kürşat Gök de eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa