Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine gelen Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Birliği heyeti, Ufacıklı ve Sultanlar Mahalleleri'nde vatandaşlar ve öğrencilerle bir araya gelerek sağlık taraması yaptı.

        Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ve eşi Yaprak Bozdağ'ın daveti üzerine ilçeye gelen 30 kişilik Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencileri Birliği heyeti programın birinci günü Ufacıklı, ikinci günü ise Sultanlar Mahallesinde vatandaşlar ve öğrenciler ile bir araya gelerek diş, göz, şeker, tansiyon gibi sağlık taramasında bulunarak öğrencilere oyuncak hediye etti.

        Çocuklarla tek tek ilgilenerek el yıkama, diş temizliği ve sağlıklı yaşam hakkında bilgiler anlatan tıp fakültesi öğrencileri çocuklar tarafından büyük ilgiyle dinlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kahramanmaraş İlçeleri
        Tüm Kahramanmaraş Haberleri
         Kahramanmaraş

        Kahramanmaraş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa