Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 5. Kariyer Günleri kapsamında, Bilecik İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimler tarafından açılan stantlarda öğrencilere bilgiler verildi.

        Sağlıklı beslenme, obezite ile mücadele, fiziksel aktivite konulu stantta katılımcıların boy ve kilo ölçümleri yapılarak beden kitle indekslerine bakıldı. Beden kitle indeksleri yüksek çıkanlar Sağlıklı Hayat Merkezi obezite polikliniğine yönlendirilirken alanda da afiş ve broşürler dağıtıldı. Tütün kullanımı, zararları ve bırakma yolları konulu farkındalık çalışmaları amaçlı kurulan stantta da ziyaretçilere afiş ve broşür dağıtılaraj gerekli yönlendirmeler yapıldı. Organ ve doku bağışı standında ise farkındalık çalışmaları yapılarak bağışlar kabul edildi.

        Etkinlikte açılan ağız ve diş sağlığı standında ziyaretçilere maket üzerinde uygulamalı olarak doğru diş fırçalama yöntemleri gösterildi. "Yaşama Yol Ver!" ekibi, trafikte ambulansa yol verilmesi, 112’nin gereksiz yere aranarak meşgul edilmemesi konularında yaptığı farkındalık çalışmalarında bilinci arttırmak için hazırlanmış olan materyalleri dağıttı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa