Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gödrenli Mahallesi’nde yaşayan kadınların Kur’an kursu isteğini Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan yerine getirdi.

        Göreve geldiği günden bu yana toplumun her kesimine eşit yaklaşımından dolayı ‘Efeler’in Mesut Abisi’ olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan vatandaşlardan gelen taleplerin geri çevirmiyor. Belediye imkanları ölçüsünde gerekli çalışmaları başlatan Başkan Özakcan, Gödrenli Mahallesi’nde yaşayan kadınların isteklerini yerine getirdi.

        Eski camii restore edilerek Kur’an Kursu haline getirildi

        Mahalle gezileri sırasında mahalleli kadınları dinleyerek, isteklerinin yerine getirilmesi yönünde talimat veren Başkan Özakcan, Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Ekibi tarafından gerçekleştirilen restorasyonun ardından Kur’an kursunun açılışını gerçekleştirdi.

        Belediye mülkiyetindeki eski camiiyi restore ettiklerini kaydeden Başkan Özakcan, “Efeler Belediyesi olarak toplumumuzun her kesiminin taleplerini yerine getirmek üzere canla başla çalışıyoruz. Efeler ilçesi olarak biz büyük bir aileyiz ve ailemizin her ferdi bizim için çok önemli. Kadınlarımızın taleplerini yerine getirmekten dolayı da son derece mutluyuz. Kadınlarımız tarafından Kur’an kursu olarak kullanılacak mekanımız mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Özakcan konuşmasının ardından Başkan Yardımcıları O. Derya Tıkır, Belgin Alpdoğan, Gödrenli Mahalle Muhtarı Cemalettin Şahin ve mahalle halkı ile açılış kurdelesi kesti.

        Mahalle halkı ile sohbet etti

        Başkan Özakcan programın sonunda mahalle kahvesinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla birlikte çay içen Özakcan uzun süre sohbet ederek talepleri dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa