Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Evkur Yeni Malatyaspor, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

        Süper Lig’de topladığı 38 puanla 10. sırada bulunan sarıkırmızılılar, 22 Nisan Pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçında puan hedefliyor. Günü saat 12.00’de yaptığı antrenmanla geçiren Malatya temsilcisinde moraller yüksek. Nurettin Soykan Tesisleri'nde yapılan antrenmana hafif sakatlığı bulunan Godson Azubuike katılmadı. Nijeryalı oyuncunun yarınki çalışmaya katılacağı ifade edildi.

        Oyuncularına Beşiktaş maçıyla ilgili uyarılarda bulunan Erol Bulut, pazar günü sahada rakiplerinin ismine ve hedefine bakmadan mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Evkur Yeni Malatyaspor, yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarına devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa