Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapımında sona gelinen İlimtepe Kültür Merkezi’nde ve Hacı Osman bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

        Körfez Belediyesi tarafından yapımı devam eden İlimtepe Kültür Merkezi’nde ve Hacı Osman bağlantı yolunda sona gelindi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve ilgili müdürler de incelemelerde yer aldı.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilk olarak çalışmaların devam ettiği İlimtepe Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İnceleme sırasında vatandaşlar da Başkan İsmail Baran’a çalışmalardan dolayı teşekkür etti. İlimtepe’ye güzel projeler yaptıklarını dile getiren Başkan Baran, “İlimtepe’yi bu projelerle taçlandırıyoruz. 1,5 yıl gibi bir sürede tamamlayacağımızı belirtmişti, dediğimiz tarihte de hizmete açacağız” dedi.

        Başkan Baran, daha sonra ilgili müdürler ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nden İlimtepe’ye doğru çıkan ve genişletme çalışmalarının devam ettiği yolda inceleme yaptı. İstinat duvarlarının örülmeye başlandığı yol hakkında bilgi alan Başkan İsmail Baran, “Tek şerit olan yolu çift yönlü hale getiriyoruz. İlimtepe’ye ulaşım daha da kolay olacak” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa