Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde geleneksel çocuk şenliği etkinliği geniş katılımla gerçekleşti.

        Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin her yıl düzenlediği ve bu sene 4’sünü “Küçük Eller Büyük Düşler” adlı çocuk şenliği Okul Müdür Vekili Sevilay Çürük ve Teknik Müdür Yardımcısı Gökhan Gökan’ın destekleriyle gerçekleşti. Okul bahçesine düzenlenen etkinliğe öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Saygı duruşunun bulunulması ve İstiklal marşının okunmasının ardından Okul Müdür Vekili Sevilay Çürük yaptığı açıklamada, “Şu dünya üzerinde bir çocuğun duyguları kadar temiz hiçbir şey bulamazsınız. Minik yüreklerinde ne kin, ne nefret, ne aç gözlülük göremezsiniz. Sevdimi sınırsız, inandı mı sınırsız inanır. Onların neşesine tebessüm ediyor yüzlerimiz onların sesleriyle varlık buluyoruz. Bugün bu hafta hep onların. Doya doya hep eğlenin çocuklar. Zaten eğlenmenin gerçek mutluluğu sırrını bi siz biliyorsunuz” dedi.

        Konuşmaların ardından Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katılanlara çeşitli oyunlar sergiledi. Büyük alkış alan oyun sonrasında program ikramlarla devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa