Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli İlçesindeki Kemal Ural Anadolu Lisesi, bu yıl Brüksel'deki Merkezi Destek Servisi tarafından ilk defa uygulanan, eTwinning Okul Etiketi’ni Manisa’da alan 3 okuldan birisi olup, Salihli’nin gururu oldu.

        Salihli’nin Durasıllı Mahallesi’ndeki Kemal Ural Anadolu Lisesi, eTwinning etiketi almaya hak kazandı. Bu etiketle okul yönetimi ve personeli özel mesleki gelişim programlarına katılmak için Avrupa ülkelerine davet edilecek.

        Kemal Ural Anadolu Lisesi, Avrupa tarafından bu yıl ilk kez verilmeye başlanan eTwinning etiketini kazanmanın gururunu yaşadı. Kemal Ural Anadolu Lisesi, Avrupa'da bin 217, Türkiye'de 179, Manisa’da ise 3 okula verilen eTwinning etiketiyle digital uygulamalar, eGüvenlik uygulamaları, pedagojik alanda yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar, çalışanlarının sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi, çalışanlarla ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi alanlarında başarısını ortaya koydu.

        Kemal Ural Anadolu Lisesi Müdürü Yahya Karakeçeli, “Bu sadece öğretmenlerin birey olarak kişisel başarılarının tanınması değil, aynı zamanda bu okullardaki eTwinning ekiplerinin tümünün başarısının kabul edilmesidir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa