Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Emet ilçesine özel bir ziyaret için gelen dünyaca ünlü çocuk ve gençlik romanları yazarı Gülten Dayıoğlu, Emet halkının yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılandı.

        Kütahya’lı çocuk ve gençlik romanları yazarı Gülten Dayıoğlu’nun bu güne kadar 100’e yakın romanı yayımlanmış olup, Türkiye’de olduğu kadar, çeşitli ülkelerde kitapları satılmakta ve rağbet görmekte. Türkiye’de çeşitli kitap fuarlarında, üniversitelerde söyleşi ve imza günlerine davet edilerek geniş okuyucu kitleleri ile buluşarak, kitaplarını imzalayan, bilgilerini, deneyimlerini, kendine özgü güzel üslubu ve akıcı Türkçesiyle paylaşan Gülten Dayıoğlu, bu güne kadar yurt içi ve yurt dışından çok sayıda başarı ödülü kazandı.

        Tanınmış Yazar Gülten Dayıoğlu, Emet ilçesinde karşılaştığı yoğun ilgi ve sevgi selinden dolayı memnuniyetini belirterek, “Emet’e ailemle birlikte özel bir ziyaret için gelmiştik. Kimseye haber vermemiştik . Ancak sevgili öğrenciler beni ve ailemi ziyarete geldiler. Emet Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre, Kaymakam Hasan Çiçek , Belediye Başkanı Mustafa Koca ve dostlarımıza candan konukseverlikleri için ailem adına teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa