Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Mehmet Akif Ersoy Camii Kuran Kursu’nda eğitim gören minik öğrencileri ziyaret eden Başkan İsmail Baran, “46 yaş, eğitimin temelini oluşturan en önemli yaş aralığıdır” dedi

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Mehmet Akif Ersoy Camii Kuran Kursu’nda 46 yaş sınıfında eğitim gören minik öğrencileri ziyaret etti. Eğitmenlerin de katıldığı ziyarette minik öğrenciler de kısa süre içerisinde öğrendikleri duaları okudu. Ziyarette 46 yaş arası dönemin önemine değinen Başkan İsmail Baran, “Onlar bizim yeşerteceğimiz tohumlardır. 46 yaş, eğitimin temelini oluşturan en önemli yaş aralığıdır” dedi.

        Kur’an kurslarında dini bilgilerin dışında çocuklara milli ve manevi değerlerin de aşılandığını belirten Başkan Baran, “Çocuklarımız insanlığın geleceğini oluşturan en değerli varlıklarımızdır. Ne mutlu bizlere ki milletçe çocuklarımızı güçlü aile bağları sağlam bir toplumsal doku içerisinde sevgiyle koruyarak yetiştiriyor, bu güzel hisleri özümüzde barındırıyoruz” diye konuştu.

        Minik öğrencilerle zaman geçirip bolca sohbet eden Başkan İsmail Baran, çocuklara oyuncaklar hediye etti. Ziyaret sonunda Başkan Baran öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğretmenlere de teşekkür eden Baran, “Onlar da emeğiniz büyük. Yaptığınız görev çok kutsal” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa