Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde yaşayan yüzde 70 zihinsel engelli Tayfun S., Eskişehir'de çaldığı otobüsün içerisinde uyurken yakalandı.

        Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde geçen günlerde servis otobüsü, bisiklet ve otomobil çalan Tayfun S. (19), bu kez Eskişehir'de ekiplere takıldı. Dün gece saatlerinde Eskişehir kent merkezinde bulunan bir otoparktan servis otobüsü çalan Tayfun S., Sivrihisar'a doğru yola koyuldu. Kimsenin fark etmediği olayda şahıs, ilçeye 20 kilometre kala boş bir araziye park etti. Otobüsün durumundan şüphelenen ve çalınmış olabileceği ihtimali üzerinde duran jandarma ekipleri Tayfun S.'yi araç içerisinde uyurken yakaladı. Otobüs, hasarsız olarak sahibine teslim edilirken, zihinsel engelli hırsız ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

        Öte yandan, Tayfun S.’nin yaklaşık 15 gün önce de sahibinin kontak anahtarını üzerinde bıraktığı özel halk otobüsünü kaçırıp gezdikten sonra yine içerisinde uyurken yakalandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa