Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi, nisan ayı kültürsanat etkinlikleri kapsamında Erman Toroğlu ve İlker Yağcıoğlu’nun konuk olduğu spor söyleşisi gerçekleşti.

        Gebze Belediyesi nisan ayı kültürsanat etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Kültür Merkezi’nde Serkan Korkmaz’ın moderatör olduğu, Erman Toroğlu ve İlker Yağcıoğlu’nun konuk olduğu spor söyleşisi gerçekleşti. Sporseverlerin ilgi gösterdiği programda Türk futbolu enine boyuna konuşuldu. Türk futbolunun maalesef istenilen ve hak ettiği yerde olmadığını ifade eden konuklar, "Keşke bugün burada Avrupa Şampiyonu olmuş bir takımımızı konuşabilsek. Ama böyle bir şey şu an için çok zor gözüküyor. Bunun da sebeplerini araştırmaz, soruşturmazsak maalesef bu durumdan kurtulmamız da mümkün gözükmüyor" dedi.

        Programın ilerleyen bölümlerinde İlker Yağcıoğlu ve Erman Toroğlu seyircilerden gelen soruları cevapladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa