Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediyesi’nin çocukları sinema ile buluşturan 2. Çocuk Filmleri Festivali başladı. Çocuk Filmleri Festivali, 30 Nisan tarihine kadar devam edecek.

        Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Filmleri Festivali’nde çocuklar yaşıtları ile birbirinden güzel filmleri izleme ve yeni arkadaşlıklar edinme imkanı buluyor. Antalya’da farklı günlerde ve farklı noktalarda gerçekleştirilecek olan sinema günlerinin ilkine bir alışveriş merkezinin sinemaları ev sahipliği yaptı. Çocukları sinema ile buluşturan etkinliğin ilk gününde 200 öğrenci, birbirinden güzel filmler izlediler.

        Mutlu çocuk, mutlu gelecek

        Çocukları çok önemsediklerini belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Kepezli çocuklarımızın mutluluğu için yapabileceklerimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın hem eğitim, hem de sosyalleşmeleri açısından hizmetlerimizi seferber ediyoruz. Kepez’de çocuk meclisi kurduk. Okullarımıza bilişim sınıfı açtık. Mahallelerimizi bilgi evleri ve etüt merkezleri ile buluşturduk. Kepez’in Çocukları Meclisin Konukları projesi ile binlerce çocuğumuzu meclis salonunda ağırladık. Çocuklarımız için belediye tiyatromuz her sezon yeni oyun sahneledi. Çocuklarımız bizim için çok değerli. Mutlu çocuk, mutlu gelecek demektir. Çocuklarımızı çok seviyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa