Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, kenevir tohumlarını evine kurduğu özel sistemle uyuşturucuya çeviren bir kişi gözaltına alındı.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir vatandaşın evinde uyuşturucu yetiştirdiği ve uyuşturucu sattığı istihbaratına ulaştı. H.D. adlı şüphelinin skunk isimli uyuşturucu maddeyi üretmek üzere Hollanda'dan getirdiği kenevir tohumlarını ikametinde özel düzenekler hazırlayıp yetiştirdiği tespit edildi. Zanlının ikametinde yapılan aramada 252 gram skunk, 2 saksı içerisinde 2 kök kenevir, 1 hassas terazi, 1 el değirmeni, bitki yetiştirmede kullanılan havalandırma, aydınlatma ve ısı düzenekleri, 7 kutu sıvı gübre ele geçirildi. Gözaltına alınan H.D'nin sorgusu sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa