Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van Büyükşehir Belediyesi güvenli bir trafik için uygunsuz araç park alanları ile minibüs duraklarındaki denetimlerini sürdürüyor.

        Yaşanabilir, nefes alan bir kent için çalışmalarını aralıksız sürdüren Van Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan araç park alanlarını, uygunsuz parkları ve minibüs duraklarını yakın takibe aldı. Kontrolleri bizzat takip eden Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer de sabahın erken saatlerinde İrfan Baştuğ, Mareşal Fevzi Çakmak ve Ordu caddelerinde incelemelerde bulundu. Minibüs duraklarında bulunan sıkıntıları not eden Tamer, yaya yolu ve kaldırımlara park edilen araçlarında uyarılıp trafik ekiplerine bildirilmesi talimatını verdi. Yapılan çalışmalarla kentteki güvenli trafiğin sağlanması ve kötü görüntülerin önüne geçilmesi hedefleniyor.

        Vatandaşlardan gelen talepler üzerine çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Fazıl Tamer, “Van çok hızlı büyüyen bir şehir. Bu büyümeyle birlikte araç sayımızda her geçen gün artıyor. Bu nedenle trafikte meydana gelen yığılmaların ve diğer sıkıntıların önüne geçmek için şehirde alternatif yollar açıp caddelerimizi ve sokaklarımızı genişletip yeniliyoruz. Yine bununla birlikte trafiği akışkan ve güvenli hale getirmek için 24 saat çalışıyoruz. Ekiplerimiz park alanlarını, uygunsuz parkları, minibüs durakları ve depolama alanlarını denetleyerek kurallara uymayanları uyarıyor. Buna devam edildiği takdirde ise cezai işlem uygulanıyor” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa