Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA´nın Harmancık ilçesinde, madene işçi taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 2´si ağır 10 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 08.00 sıralarında Harmancık ilçesi Meyram mevkiinde meydana geldi. Taşeron firma tarafından işletilen krom madenine işçi taşıyan Ali T. yönetimindeki 52 KH 296 plakalı servis minibüsü, sürücünün  kontrolünden çıkarak devrildi. Kazada 10 kişi yaralandı. 2'sinin durumu ağır olan yaralılar, Tavşanlı Mustafa Kalemli ve Harmancık devlet hastanelerinde tedaviye alındı. Sürücü Ali T., jandarma tarafından gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

        SÜRÜCÜ UYUDU İDDİASI

        Bu arada kazanın sürücü Ali T.'nin direksiyon başında uyuması nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü. Aracın uçuruma doğru gittiğini fark eden işçilerin uyardığı sürücünün direksiyon kırarak, uçuruma düşmekten kurtulduğu ve kazanın meydana geldiği iddia edildi.     

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa