Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Üniversitesinde yapı devam eden, 'Akdeniz Kültürlerini Araştırma ve Kongre Merkezi' ile 'Mersin Çekirdek Genç Girişimci Merkezi' inşaatlarında incelemelerde bulundu.

        Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Üniversitesinde (MEÜ) yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. İlk olarak, kamu ve özel sektöre de hizmet vermesi planlanan Kongre Merkezi’nde incelemelerde bulunan Vali Su, daha sonra yine merkez bünyesinde yapımına devam edilen ve Kalkınma Bakanlığı Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen ‘Mersin Çekirdek Genç Girişimci Merkezi’nin inşa çalışmalarını yerinde inceledi.

        Su ayrıca, 25 Kasım 2016 tarihinde Şırnak’ın Cizre ilçesinde denetim noktasında görevli olduğu esnada otomobilin çarpması sonucu yaralanan polis memuru Veysel Sarı’yı tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ziyaret etti. Polis memuru Sarı ile bir süre sohbet eden Vali Ali İhsan Su, Sarı’ya acil şifalar temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa