Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, evinde ağırladığı Diyarbakır Engelliler Basketbol Takımını 4825’lik bir skorla mağlup etti.

        Sezonun 12. haftasını geride bırakan Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü, evinde ağırladığı Diyarbakır Engelliler Basketbol Takımını 4825’lik bir skorla mağlup etti. Ligi ikinci sırada tamamlayarak Antalya’da gerçekleştirilecek yükselme müsabakalarına katılmayı hak kazandıklarını ifade eden Kulüp Başkanı İlhan Ertuş, playoff’lara katılmaya hak kazandıkları için çok mutlu olduklarını, ancak takımlarının bölgesel ligde elde ettiği başarının kentte faaliyet gösteren diğer branşların gölgesinde kaldığını kaydetti. Engellilerin sosyal yaşama katılması ve topluma entegre olması için yaptıkları sporun önemli bir araç olduğunu ifade eden Ertuş, bu nedenle daha fazla ilgi ve destek beklediklerini belirtti. Ertuş, “Takıma iki yıldır değerli desteklerini esirgemeyen Valimiz Cüneyit Orhan Toprak'a, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim'e, VEDAŞ İl Müdürü İsmail Özdemir'e, iş adamı Niyazi Ediş’e, HATSO Başkanı Servet Taş’a ve spor salonunda takımımıza her türlü kolaylığı gösteren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal'a teşekkür ediyoruz” dedi.

        Ertuş, Kadınlar 1. Ligine çıkan Hakkari Gücü Kadın Futbol Takımını da tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
         Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa