Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesi’nde inceleme yaparak hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinledi.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, yoğun programlarının arasında mahallede yapılan çalışmaları da incelemeyi ihmal etmiyor. Başkan Üzülmez İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesi’nde inceleme yaparak hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinledi. İbrikdere Merkez Camii avlusunda hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Üzülmez, Kartepe’de ki hızlı değişimi ve gelişimi konuştular.

        17 Ağustos 99 depreminde büyük hasar gören eski Uzuntarla Belediye Hizmet binasının yıkıldığı alanda inceleme yapan Başkan Üzülmez, arazi için proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Hemşehrilerinin istek ve taleplerini dinleyen Başkan Üzülmez, İbrikdere ve Uzuntarla Mahallesi sakinlerinin sosyal hayatın canlanması, park ve benzeri ihtiyaçların toplu olarak giderilmesi yönünde proje hazırladıklarının müjdesini verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa