Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çankırı'da kaçak kazı yapan şahıslar Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yakalandı. Şahıslar hakkında adli işlem yapılırken, kazıda kullanılan malzemeler ve 45 adet arkeolojik kalıntılara el konuldu.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Çankırı merkezinde kaçak kazı yapan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda 1.70x1.50 m ebatlarında 10.50 m derinliğinde ve 170x120 ebatlarında ve 5.20 m derinliğinde 2 ayrı adreste kaçak kazı alanı olduğu tespit edildi. 5 şahıs yakalanarak, haklarında adli işlem yapıldı.

        45 adet arkeolojik ve entografik buluntu ile suçta kullanılan dedektör, su motoru, halat vb. çok sayıda materyale de el konuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Çankırı İlçeleri
        Tüm Çankırı Haberleri
         Çankırı

        Çankırı

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa