Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis merkezli FETÖ/PDY terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan operasyonda 21 şüpheli gözaltına alındı.

        Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik 6 ilde eş zamanlı operasyon yapıldığı belirtilerek, “İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen kapsamlı ve duyarlı çalışmalar neticesinde, FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik olarak yapılan çalışmalarda tespit edilen 22 emniyet personelinin açıkta ihraç yakalanması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla 17 Nisan 2018 tarihinde ilimiz merkezli Eskişehir, Yozgat, Elazığ, Tokat ve Zonguldak illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon kapsamında 21 şüpheli yakalanmıştır” denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bitlis İlçeleri
        Tüm Bitlis Haberleri
         Bitlis

        Bitlis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa