Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Sason İlçe Müftülüğüne bağlı bulunan 46 yaş grupları melekler Kuran kursu öğrencileri yararına kermes düzenlendi.

        İlçe merkez cami yanında bulunan boş alanda düzenlenen yardım kermesinde öğrenci velilerinin evde hazırladıkları ev yemekleri satılarak kurs öğrencilerine nakdi yardımlar toplandı. Kermeste toplanan paraların öğrencilerin eğitim gördükleri yerlerin iyileştirilmesinde kullanılacağını belirten İlçe Müftüsü Hasan Kandemir, “Öğrencilerimizin daha temiz ve eğitime daha elverişli olması öğrencilerimizin sağlıklı yerlerde eğitim görmesi için bu kermes düzenlenmiştir. Kermes tamamıyla velilerimiz ve öğretmenlerimizin ortaklaşa projesidir. Yardımlarını esirgemeyen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

        Kuran kursu öğretmenlerinden Sadiye Tekinbaş ise, “Kermesimiz İlçe Müftülüğüne bağlı olan 46 yaş Kuran kurslarımızda eğitim gören öğrencilerimizin daha iyi ortam şartlarında öğrenim görmeleri için yapılan bir yardım organizasyonudur. Dersliklerimiz öğrencilere hitap edecek durumda değildir. Ayrıca materyallerimizde yetersizdir. İlçe müftülüğümüz maddi yetersizlikler yüzünden bütün ihtiyaçlarımıza yetişemiyor. Dolayısıyla ilçe fahri Kuran kursu öğrencilerimizin aileleriyle birlikte düzenlemiş olduğu yardım kermesimizden elde edeceğimiz yardımlarla ihtiyaçlarımızın bir kısmını karşılamayı amaçlıyoruz. 46 yaş grubu Kuran kursları yeni oluşan proje olduğu için kursumuza vatandaşlarımızın yardım etmesini önemsiyoruz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa