Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        78 Nisan 2018 tarihleri arasında Konya'nın Karaman İlçesinde yapılan Okullar Arası Yıldızlar ve Gençler Özel Sporcular Türkiye Şampiyonasında Rahmi Akıncı Orta Okulu çeşitli derecelerle döndü.

        Alınan başarıyı Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile paylaşan Rahmi Akıncı Ortaokulu sporcuları ve beden eğitimi öğretmeni Serkan Kılıç mutluluklarını dile getirdi. Ziyaret sırasında bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, "Sporcularımızı almış oldukları başarılar bizleri onurlandırdı, sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Sporcularımızın bu başarısının arkasında okul idaresi de var, Rahmi Akıncı Orta Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Tatar, Beden Eğitimi Öğretmeni Serkan Kılıç, diğer okul idarecilerini, sporcularımızı sporcularımızın ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim'' dedi.

        Dereceye Giren Sporcularımız ise şöyle:

        "Genç Kızlar: Yağmur Aktaş 400 metrede ve uzun atlamada Türkiye 1’incisi, Yıldız Kızlar: Canan Kılçık 800 metre Türkiye 2’ncisi, 300 metre Türkiye 3’üncüsü, Münire Çakmak gülle atmada Türkiye 3’üncüsü, Elanur Alataş 300 metre Türkiye 3’üncüsü, Yıldız Erkekler: Metehan Atik 1500 metre Türkiye 3’üncüsü, Muhamet Ahmet Kızıl 1500 metre Türkiye 5’incisi, Gökhan Kaya uzun atlama Türkiye 5’incisi, 100 metre Türkiye 6’ıncısı."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Malatya İlçeleri
        Tüm Malatya Haberleri
         Malatya

        Malatya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa