Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turizm Haftası Isparta’nın Eğirdir ilçesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.

        Her yıl 1522 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Eğirdir’de çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında Eğirdir Belediyespor Yelken Kulübü Sporcuları Eğirdir Gölü’nde gösteri yaptı. Sporcular, “Alternatif Turizm Cenneti Eğirdir’e Bekleriz” yazılı bir pankart açarak, Turizm sevdalılarını Eğirdir’e davet ettiler. Sporculardan Aybars Kaya, tekne batırma işlemini başarıyla gerçekleştirdi ve teknesinin üzerine çıkarak Türk Bayrağı açtı. Kaya’nın gösterisi izleyenlerden büyük alkış aldı.

        Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Bölümü Öğretim Görevlisi Çetin Meydan, Eğirdir Gölü’nün su sporları için biçilmiş bir kaftan olduğunu ifade etti. Meydan, “Turizm haftası dolayısıyla Eğirdir’li yelkenciler Eğirdir Limanında bizlere güzel bir gösteri yaptılar. Aslında biz bugün üç sporu bir arada yapacaktık. Paraşüt, Dağcılık ve Yelken gösterileri. Hava muhalefetinden dolayı sadece Yelken gösterisi yapılabildi. Eğirdir Gölü'nde, yılın 300 günü rüzgarla geçiyor. Bunun için Eğirdir Gölü yelken sporlarının cenneti olabilecek bir yer. Bütün maceraperestleri, sörfçüleri ve rüzgar severleri Eğirdir’e bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa