Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ile Medical Park Elazığ Hastanesi arasında protokol imzalandı.

        Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ile Medical Park Elazığ Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mahmut Yıldız, iki kurum arasındaki protokolü imzaladı.

        Hastanenin kentin önemli sağlık kurumlarından biri olduğunu ifade eden Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan,"Medical Park Hastanesi ülke genelinde kendini kanıtlamış ve sektöründe öncü kurumlardan biri haline gelmiş bir kuruluştur. İlimizde uzun yıllardan beri saygın bir şekilde hizmet veren ve sağlık alanındaki vizyonuna olumlu katkılar sağlamaya devam eden hastane ile bugün bir protokol imzalayarak personellerimiz ve bakmakla yükümlü oldukları ailelerinin sağlık hizmetlerini buradan karşılamalarına imkan sağladık. Protokolde bizlere esneklikler sağlayan ve desteklerini esirgemeyen Genel Müdürümüz Dr. Mahmut Yıldız’a teşekkür ediyor, hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

        Hastanenin Genel Müdürü Dr. Mahmut Yıldız ise,"Bugün hastanemiz adına hem Başkan Asilhan Arslan’ı tebrik ederek yeni dönemde başarılar dilemek hem de Elazığ TSO ile Hastanemiz arasında protokol için buradayız. Başkanımızın ifade etti gibi Medical Park ülkemiz genelinde bulundukları şehirlere önemli değer katarak sağlık alanında önemli hizmetler vermektedir. Biz de ilimizin bu sektörde daha iyi noktalara gelmesi için çok önemli adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. İş dünyasının yasal çatı örgütü olan odamızla imzalanmış olan bu protokol bizim açımızdan büyük önem taşıyor"diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
         Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa