Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aras Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (Aras EPSAŞ) Genel Müdürlük makamını İbrahim Yıldırım’dan devralan Fahrettin Tunç, ‘Enerjimiz sizin için’ sloganıyla yeni bir yapılanmaya gitti. Enerji hizmet sektöründeki başarının müşteri memnuniyetinden geçtiğini belirten Tunç, “Müşteri memnuniyeti yaratmanın yolu müşteri ile gönül bağı kurmaktan geçer” dedi.

        Enerji sektörünün çeşitli alanlarında yaklaşık 20 yıllık deneyimi bulunan Aras Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi (Aras EPSAŞ) Genel Müdürü Fahrettin Tunç, ‘Enerjimiz sizin için’ anlayışıyla hizmet verdikleri bölgede üst düzey müşteri memnuniyeti sağlayacaklarını belirtti.

        Erzurum merkezli olmak üzere Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Kars ve Iğdır illerine tüm sektörlerin ihtiyacı olan elektriğin tedarikini sağlayan Aras EPSAŞ, yeni bir döneme girdi. 12 Şubat 2018 tarihi ile göreve getirilen Genel Müdür Fahrettin Tunç, Aras EPSAŞ’taki yeni yapılanma hakkında bilgi verdi. Sorumlu oldukları bölgede 2 milyon 226 bin 155 yurttaşa ana elektrik tedarik ettiklerini aktaran Tunç, hizmet ulaştırırken temel aldıkları prensiplerden bahsetti.

        Eğitim Şart

        “İnandığımız değerler için ilk önce çalışanımızı geliştirmekle işe başladık” diyen Tunç, müşteriye en iyi hizmeti ulaştırmak için çalışan eğitimlerine oldukça önem verdiklerini belirtti. Başarının insana yatırım yapmaktan geçtiğini aktaran Tunç, “Uygun insan kaynakları eğitimleri, müşteri ilişkileri eğitimleri, iletişim çalıştayları ve iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri ile çalışanımızı müşteri memnuniyeti için eğittik. Eğitim hiçbir zaman bitmeyecek bir uğraştır ve yapısı gereği sürekliliği esastır. İçerde bu sürekliliği sağlayan insana yatırım yapan bir kuruluş olduk. Çünkü ne olursa olsun ve ne kadar büyük olursa olsun müşteri memnuniyeti ile taçlandırılmayan her yatırım ve her proje başarısızdır. Müşteri memnuniyeti ise şirket içerisindeki mutlulukla sağlanabilecek bir başarıyla mümkün olabilir. Yaptığımız her çalışma; bu ilkeyle hareket eden, insanımızı ve bölge değerlerimizi gözeten hassasiyete sahip bir ekip tarafından oluşturuluyor” diye konuştu.

        Çalışan memnuniyeti, müşteri memnuniyeti ile eşdeğerdir

        Çalışan memnuniyeti ile müşteri memnuniyetinin iş hayatındaki eşitlik ilkesini dengeleyen prensipler olduğundan bahseden Tunç, “Çalışan memnuniyeti müşteri memnuniyeti ile eşdeğer iki temel kavramlardır. İnandığımız bu yönetim sistemi için müşteri memnuniyetini temel hedef koyduk. Temel hedefi gerçekleştirebilmek için de çalışan memnuniyetini odak noktamıza koyduk. Şükürler olsun ki; bunun meyvelerini sizlere ulaştırdığımız kesintisiz enerji hizmeti ile test edebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

        Enerjimiz sizler için

        Müşteri Memnuniyeti temelinde ‘’Enerjimiz Sizler İçin’’ diyerek tüm hassasiyetiyle müşterilerine hizmet veren Aras EPSAŞ Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars ve Iğdır illerinde tüm sektörlerin ihtiyacı olan elektriği Görevli Tedarik Şirketi sıfatıyla teminini sağlıyor. Bölgesinde yaklaşık 2 milyon 226 bin 155 yurttaşa ana elektrik tedarik eden Aras EPSAŞ, aynı zamanda bölgesinde ve Türkiye’nin tüm illerindeki Serbest Tüketicilere de en uygun fiyatla elektrik sağlıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa