Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin'de polis son bir hafta içinde yaptığı çalışmalarla çeşitli suçlardan aranan 52 kişiyi yakaladı.

        Mersin İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toroslar ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içinde yapığı çalışmalarla 4 şahıstan 6 adet ruhsatsız tabanca, 19 adet dolu fişek, 4 şahıstan 4 ruhsatsız kuru sıkı tabanca ile 1 şahıstan 1 ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirdi. Akbelen Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda ise bir kamyonette arama yapan ekipler, 736 kilo sahte toz deterjan, 369 litre şampuan ele geçirirken, araç sürücüsünü gözaltına aldı. Şüpheli şahısların kontrollerinde de 2 adet ruhsatsız tabanca ile yakalanan M.İ. ve kardeşi F.İ. şahısların ikametlerinde yapılan aramada PKK/KCK terör örgütünü sözde simgeleyen bez parçaları, üzerinde kablo düzeneği bulunan 1 çift havai fişek, kama, kılıç ve kasatura ele geçirildi. Yine sokaklarda yapılan denetimlerde Suriye uyruklu 2 şahısta 767 paket gümrük kaçağı sigara yakalandı.

        Öte yandan, aranan şahıslara yönelik de çalışmalar devam ediyor. İlçede yapılan çalışmalarda, hırsızlık, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti, basit yaralama, cinsel sadırı, dolandırıcılık, hakaret gibi suçlardan ve cezaevi firarisi olduğu belirlenen 52 kişi yakalanarak, ceza evine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mersin İlçeleri
        Tüm Mersin Haberleri
         Mersin

        Mersin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa